Start

 Gezelschapsspelen

 Klootschieten

 Zeskampspelen

 Beugelgolf / Boerengolf

 Voetbeugelgolf

 Vogelschieten Binnen

 Vogelschieten Buiten

 Kaart Schieten

 Vlearmoesschieten

 Bouncebal

 Platte Schijvenspel

 Kubb

 Bingospel

 Prijzen

 Contact


Beugelgolf

Beugelgolf Beugelgolf wordt op dezelfde manier gespeeld als boerengolf. Je hoeft bij beugelgolf geen gaten meer te maken, je drukt de beugel namelijk zo in de grond. Het voordeel van beugelgolf is dat je het overal kunt spelen, bijvoorbeeld op het voetbalveld of langs de weg.

Onderdelen
* Clubs met houten klomp
* 12 Beugels
* 12 Vlaggen met palen
* (Hand)bal
* Scoreborden en pennen


Beugelgolf     Beugelgolf

Beugelgolf     Beugelgolf

Beugelgolf     Beugelgolf


Spelregels
Op de baan spelen twee groepen tegen elkaar. Iedere groep bestaat uit maximaal 4 personen. Elke groep krijgt een houten klomp aan een stok (club) en een bal mee. Groep 1 slaat als eerst de bal vanaf het afslagpunt. Nadat groep 1 heeft geslagen, is groep 2 aan de beurt. De bal die dan het meest ver van de put verwijderd is, is vervolgens aan slag.

De bal mag altijd een clublengte verplaatst worden, maar de bal mag niet dichter bij de put komen. De twee groepen lopen samen richting de hole. De spelers uit een groep slaan steeds om de beurt.

Een hole is gemaakt als de bal door de beugel is geslagen. Het maakt niet uit door welke kant van de beugel er gescoord wordt. Nadat er gescoord is leg je de bal 4 meter in de richting van het volgende hole en de groepen beginnen weer te slaan.
Op het wedstrijdformulier worden de namen van de personen uit een groep genoteerd. Vervolgens noteer je hoevaak iedereen heeft geslagen.

De groep met het minst aantal slagen heeft gewonnen.

Het lenen van een aanhanger is mogelijk, maar alle spullen passen in een auto.

BeugelgolfBij het huren van een spel ontvangt u ook de spelregels!
Elk spel die u huurt is op eigen risico.